Flyers

Ønsker du at skabe ekstra meget opmærksomhed omkring et kommende event, eller måske din firmas reklamekampagne? Så tilbyder Lavpris Trykkeriet i Århus effektiv fremstilling af flyers, til fordelagtige priser. Flyers har igen og igen vist sig at være en særdeles effektiv måde, at øge folks opmærksomhed omkring et emne. Dette kan i teorien være alverdens ting og sager, men er som regel firmaer og organisationer, der ønsker at skabe ekstra meget buzz omkring deres produkt eller en begivenhed.

Har man eksempelvis arrangeret en reklamekampagne, eller holder man et større udsalg i forretningen, så er flyers en effektiv måde, at gøre kunder opmærksom på. De kan deles ud i gågader og lignende, eller kan ligge på disken i din forretning.

Flyers med den rette effekt

For at flyers skal være allermest effektive, så kræver det et blikfang af en art. Flotte farver og grafik fungerer perfekt, og fører til at kundens opmærksomhed fanges i første omgang. Kombineret med et kort og letforståeligt budskab, har man allerede plantet den første interesse hos modtageren, som derefter kan tage stilling til emnet.

Hos Lavpris Trykkeriet har man stor erfaring indenfor alle de gængse former for trykkeriarbejde, ikke mindst flyers af forskellig art. Man tilbyder flyers i mange forskellige formater, både A6, A5, A4 og A3 format. Samtidigt tilbydes der altid en 100 % skræddersyet løsning, og der sættes altid ressourcer af til nøje at finde ud af hvilken type flyers og/eller løsblade, der passer bedst til din organisation, event eller forretning.

Flyers leveres altid i høj kvalitet, og kan samtidigt erhverves til overraskende lave priser. Netop her viser flyers én af deres helt store forcer. Man når ud til et bredt publikum for ganske få penge, og lader samtidigt modtageren sætte sig ind i ens budskab på egen hånd.

Som standard leveres flyers i enten 130 gr./m2 silk digitaltryk, eller 130 gr./m2 silk eller glossy offsettryk. Dette er dog ikke de eneste løsninger, og har man specielle ønsker til papirtykkelse, så kan dette sagtens leveres efter aftale. Dette er et fremragende eksempel på Lavpris Trykkeriets tilgang til trykkerifaget generelt, samt til flyers. Det produkt som man modtager, skal leve hundrede procent op til ens forventninger, og skal sætte dig og din forretning/organisation i det lys som du ønsker. Reklamekampagner vil altid have en stor effekt på hvordan omverdenen opfatter afsenderen, og derfor er både kvalitet og layout ekstra vigtigt.

Har du spørgsmål vedrørende valg og design af flyers samt priser, så tøv ikke med at rette henvendelse til Lavpris Trykkeriets kundeservice. Her sidder man klar til professionelt og imødekommende at besvare eventuelle spørgsmål, samt i fællesskab at navigere frem til præcist den type flyers, som lever allerbedst op til dine forventninger og krav.