Hæfter

Hos Århusianske Lavpris Trykkeriet klarer man alle dine behov til tryksager etc. Det gælder også professionelle tryk af hæfter og kataloger. Lavpris Trykkeriet har med over 30 års erfaring slået sit navn fast som én af de mest erfarende kræfter på markedet for tryk af hæfter og kataloger.

Hæfter og kataloger kan anvendes til mange formål, eksempelvis som firmaprofil, designguide eller som et katalog til kunderne på messer og lignende. Den håndgribelighed som hæfter tilbyder giver kunderne et personligt og effektivt indblik i din virksomhed/forretning, som kunden selv kan udforske i eget tempo og på egne præmisser. Dette giver en behagelig afstand imellem afsender og modtager, som stadigvæk er både personlig og effektiv.

Kvalitets hæfter efter jeres behov

Lavpris Trykkeriet tilbyder hæfter i både A5 og A4 format som standard. Hæfterne leveres foldet sammen, og med to hæfteklammer i ryggen. Samtidigt har man både muligheder for hæfter i sort hvid og i farver. Sideantallet varerier fra 8 sider og helt op til 60, alt efter hvad man har brug for. Ønsker man et større sideantal end dette, så anbefales såkaldte flexbindsbøger, hvor indholdssiderne er limet ind i omslaget. Papiret i hæfterne leveres som standard i papirtypen 130 gr./m2. Har man andre ønsker til hvilken type papir der skal anvendes til hæfterne, så efterleves dette naturligvis hellere end gerne.

Indholdet som skal trykkes i hæfterne leveres ganske nemt, på enkelsider. Det anbefales, at man ikke printer den ønskede tekst for tæt på kanten af siderne. Dette sikrer at der ikke går indhold tabt når hæfterne, da de inderste sider som regel bliver lidt mindre på grund af renskæring osv.

Generelt er tendensen på Lavpris Trykkeriet uden tvivl, at man altid kan få trykt sine hæfter præcist som man ønsker dem. Hæftet vil som regel være en del af ens firmaprofil udadtil. Det er derfor ekstra vigtigt, at format, farver, design etc. præcist afspejler det billede, som man ønsker.

Skulle der eventuelt rejse sig spørgsmål vedrørende design, format, papirtype, priser og så videre, så tøv endelig ikke med at rette henvendelse til Lavpris Trykkeriets kundeservice. Her sidder professionelle rådgiver klar til at yde råd og vejledning, så dine ønsker til hæfter bliver efterlevet bedst muligt.