Kalender

Skal årets kalender udføres professionelt og i den helt rigtige kvalitet? Så er Lavpris Trykkeriet en særdeles god allieret. Rigtig mange firmaer vælger at dele kalendere ud som firmagave, med påtrykt firmalogo. Denne lille gestus tjener naturligvis som et smart reklamefremstød, men er ikke desto mindre næsten altid velmodtaget hvor end den leveres.

Hos Lavpris Trykkeriet har man stor erfaring indenfor mange forskellige typer tryksager, og man har stor forståelse for hvordan man skaber en positiv atmosfære omkring firmaer, uanset om modtageren er kunde, samarbejdspartner eller lignende.

Unikke kalendere efter behov

Kalendere med tryk leveres altid efter kundens præcise ønsker og præferencer. Som standard er kalenderen designet med seks måneder på hver side. Hver side dekoreres præcist som man ønsker med firmalogo, billeder etc. Det er kun fantasien som sætter grænser. Ønsker man at markere særlige dage på kalenderen, eksempelvis royale fødselsdage, militære mindedage eller flagdage osv. kan dette naturligvis nemt efterleves. Ønsker man sin kalender trykt i et ekstra stort format, så klares dette uden problemer. Denne type ekstra store kalender er smarte i forbindelse med planlægning, møder etc.

Kvalitetsmæssigt holder kalendere hos Lavpris Trykkeriet altid et meget højt niveau. Det gælder både kvalitet af print, papirtype og det generelle layout. Ønsket er altid, at ethvert printjob udført, skal efterleve kundens ønsker på bedste vis. Dette gøres blandt andet igennem en grundig kundesupport på firmahjemmesiden. Her sidder professionelle og venlige rådgivere klar til at yde råd og vejledning, der guider én i retningen af den helt rigtige firmakalender. Klik ind på produktsiden allerede nu og se de mange muligheder indenfor kalender med tryk.