Konvolutter

Lavpris Trykkeriet i Århus tilbyder et stort udvalg i forskellige former for tryksager. Det gælder ikke mindst trykning af flotte konvolutter. Særligt for professionelle afsendere, er det det naturligvis vigtigt at konvolutten ser formel og indbydende ud, når den når ud til modtageren. Derfor lægger man da også stor vægt på kvalitet og layout, når der trykkes konvolutter og kuverter hos Lavpris Trykkeriet.

Konvolutter og kuverter trykkes som standard enten med 1-4 farve CMYK eller PANTONE alt efter hvad man foretrækker. Kuverterne leveres med eller uden rude alt efter ønske. Ønsker man en dækstrimmel over limen, så kan dette ligeledes nemt klares. Dette sikrer at limen holder ekstra godt. Dog tager det modsat lidt længere tid, at lukke hver enkelt kuvert. Skal man derfor sende mange af sted på én gang, så er det måske bedre at undlade dækstrimmel på sine konvolutter.

Konvolutter med eget design

På Lavpris Trykkeriet kan man downloade forskellige skabeloner til de mest brugte typer konvolutter. På den måde kan man i ro og mag designe præcist den type konvolut, som passer til ens behov. Dette sikrer at man næsten altid får præcist det layout og design, som man har brug for.

Post Danmark har en række officielle logoer, som man kan vælge at få trykt på sine konvolutter. Det mest velkendte er nok ”Sendes ufrankeret – Modtager betaler porto”. På www.postdanmark.dk kan man læse meget mere om præcist hvilke type officielle tryk man kan få trykt på sine konvolutter. Har man en aftale med et andet firma om varetagelse af post, udsendt som DirectMail, så kan man naturligvis få trykt sine konvolutter, så de passer bedst muligt til maskinel konvertering. Ligeledes hjælper Lavpris Trykkeriet også gerne med at håndtering af forsendelse.

Generelt set er der altid god service at finde hos Lavpris Trykkeriet i Århus, både når det gælder konvolutter og mange andre tryksager. Kundeservice er venlig og imødekommende, og man modtager altid sine produkter hurtigt efter bestilling.