Malerlærred

Som en helt speciel og eksklusiv service tilbyder Lavpris Trykkeriet at trykke dit favoritbillede på flot og autentisk malerlærred. Det kan være en replika af Mona Lisa, klar til at hænge op over pejsen i dagligstuen eller lignende. Malerlærred med tryk egner sig perfekt til opsætning i træramme, og ser utroligt ægte ud.

Billedet bliver trykt med eco-solvente farver, som sikrer at malerlærredet holder sig smukt i så lang tid, som det er muligt. Malerlærred bliver trykt af en digital plotter. Dette betyder, at overlevering kan foregå som en fil på USB pen eller lignende – ganske nemt og bekvemt. Malerlærred trykken har en banebredde på helt op til 130 cm. Man kan med andre ord få trykket ganske store fotografier på malerlærred hos Lavpris Trykkeriet, uden at kvaliteten bliver mindre god.

Tryk på malerlærreder

Efter ønske kan der printes en hvid eller farvet kant på fotografiet, når det overføres til malerlærred. Dette sikrer, at der ikke går noget af dit fotografi tabt, når man monterer malerlærredet i en træramme. Generelt er hele målet med processen, at dit yndlingsfotografi skal tage sig så flot ud som muligt, når det overføres til malerlærred.

Kvaliteten er fabelagtig når Lavpris Trykkeriet printer dit drømmebillede ud på ægte malerlærred. Det tager sig flot ud, og ser utroligt autentisk ud. Et fotografi på malerlærred af dit yndlingsfotografi er en fremragende ide til dig selv, eller én du holder.

Besøg Lavpris Trykkeriet allerede i dag, og læs nærmere om hvilke muligheder der tilbydes indenfor tryk af fotografier på malerlærred. Kvaliteten er i førsteklasse, og samtidigt er priserne overraskende lave.