Omslagsmapper

Hos Lavpris Trykkeriet i Århus finder du et stort udvalg i omslagsmapper. Omslagsmapperne trykkes i 1-4 farvetryk, og kan med fordel anvendes som salgsmappe, hvori man kan opbevare løsblade, firmaprofiler mm. En omslagsmappe er et godt værktøj til sælgeren, som skal præsentere et bestemt materiale for sine kunder. Omslagsmapper giver et rydeligt og formelt udseende, og passer perfekt til præsentationsmaterialer.

Omslagsmapper med mange muligheder

Lavpris Trykkeriet har mere end 30 års erfaring indenfor trykkeriopgaver. Dette betyder først og fremmest, at firmaet har stor teknisk viden indenfor tryk af forskellige papirmaterialer, eksempelvis visitkort, kuverter med firmalogo eller som her omslagsmapper. Samtidigt betyder Lavpris Trykkeriets lange erfaring, at man har stor forståelse for at aflæse kunders behov. Dette resulterer i bedst mulig kundehåndtering, og i at kunden får det bedst mulige produkt i sidste ende. Kvalitetsmæssigt ligger omslagsmapper trykt hos Lavpris Trykkeriet altid på et ganske højt niveau, hvor både layout, design og materialer går op i en højere enhed. Samtidigt er kundetilfredshed altid i højsædet. Hos Lavpris Trykkeriet er man først tilfreds, når kunden er det. Og som navnet da også antyder, så er priserne på eksempelvis omslagsmapper, altid iblandt markedets bedste.

Lavpris Trykkeriet tilbyder ved bestilling af omslagsmapper, brug af gratis stanseforme. Er man ikke tilfreds med denne standardmodel, så tilbydes der naturligvis også udformning af kundespecifikke modeller. Der er utrolig stor variation i mulighederne indenfor omslagsmapper, og man kan få en model som er hundrede procent skræddersyet efter ens behov. Eksempler på dette kan være en rude på forsiden af omslagsmappen, mere eller mindre runde former osv. Det er helt op til en selv, hvordan man ønsker at omslagsmappen skal se ud.

Klik ind på Lavpris Trykkeriets hjemmeside allerede i dag, og se de mange muligheder indenfor omslagsmapper. Der er altid tale om kvalitetsprodukter, som er designet med det ene formål, at præsentere og opbevare kundens materialer bedst muligt. Priserne er altid lave, og har man specifikke spørgsmål vedr. valg af omslagsmappe, så sidder kundeservice klar til at besvare disse samt yde generel support.