Postkort

Hos Lavpris Trykkeriet har man stor erfaring med tryk af postkort. Denne klassiske brevform er stadigvæk utroligt populær i dag. Det typiske postkort har motiv på den ene side, og plads til tekst, firmærke og adresse på bagsiden. Motivet kan naturligvis være alt imellem himmel og jord, og var før i tiden ofte mindesmærke og andre former for turistattraktioner. Nu om dage har postkort motiver dog ændret karakter en smule. Det er ikke unormalt at firmaer og organisationer reklamerer for dem selv igennem fantasifulde og sjove postkort, som deles gratis ud til modtageren.

Det rette postkort

Reklamepostkort, såvel som ”neutrale” postkort skal naturligvis trykkes et sted. Og dette job klarer Lavpris trykkeriet. Med ganske erfaring indenfor trykkeribranchen, har Lavpris Trykkeriet en suveræn forståelse for hvordan man skaber de smukkeste postkort muligt.

Kvalitetsmæssigt bruges der altid en god mængde tid på at producere postkort. Motivet har stor betydning for hvordan modtager reagerer på postkortet, og derfor trykkes der udelukkende postkort med flotte og klare farver. Samtidigt har man både mulighed for at få trykt sine postkort i A5 eller A6 format. Naturligvis på kvalitetspapir, med den helt rigtige tykkelse.

Ønsker du at få trykt flotte og personlige postkort, så tøv ikke med at klikke ind på Lavpris Trykkeri allerede i dag. Priserne ligger altid på et fornuftigt niveau, og slutproduktet er altid smukt og indbydende.