Visitkort

Uanset næsten hvilken type forretning man driver, så er det personlige touch utrolig vigtigt. Det skaber kontakt til kunderne, og er ofte afgørende for det videre forhold. Ét af de helt klassiske eksempler på den første kontakt imellem kunde og forretning er visitkortet. Den simple kommunikationsform, har i mange år skabt relationer imellem mennesker, og har vist sig uundværlig når fundamentet til et videre samarbejde skal skabes.

Visitkortet understreger effektivt ønsket om, at skabe kontakt. En håndsrækning på papirform, som udover at tjene som en praktisk foranstaltning, også udviser respekt overfor modtageren på et mere psykologisk plan. En diskret påmindelse om, som ikke desto mindre har stor effekt, til trods for visitkortets beskedne størrelse.
På Lavpris Trykkeriet har man stor erfaring indenfor billige visitkort. Med næsten 40 år i trykkeribranchen, er det ikke mindst billige visitkort i høj kvalitet, som firmaet specialiserer sig i. Med en bred forståelse for, præcist hvor stor en del af ens forretningsmæssige profil visitkortet spiller, og samtidigt en professionel tilgang til faget, er Lavpris Trykkeriet en god allieret, når man skal have trykt nye kort.

Kvalitets visitkort

Prismæssigt holder man sig på et ganske fornuftigt niveau. Naturligvis afhænger dette også af hvilken kvalitet man ønsker. Eksempelvis tilbyder Lavpris Trykkeriet såkaldte luksus visitkort, hvor grafikken når ekstra høje standarder. Her tænkes der især på den suverænt flotte Conqueror-papirtype, som giver mulighed for smuk struktur i visitkortet. I samme boldgade finder man MultiDesign-visitkort, som med deres flotte og indbydende cremefarver nemt skiller sig ud fra standard-visitkort.

Det skal naturligvis understreges, at det ikke kun er indenfor de mere luksuriøse typer visitkort, at Lavpris Trykkeriet slår sig stort an. Man tilbyder udover standard visitkort også såkaldte ekspess visitkort, som efter aftale kan være færdige på helt ned til en time.

Generelt set, så har man rigtig mange muligheder, når man vælger at indgå et samarbejde med Lavpris Trykkeriet om design og fremstilling af nye, billige visitkort. En venlig og professionel kundeservice står klar til at yde råd og vejledning omkring valg af materialer og design. Samtidigt er der massevis af anvendelsesmuligheder for visitkort i dag. Naturligvis er der den klassiske type visitkort, som bruges til at skabe nye forretningsforbindelser. Mindst lige så populært er det dog, at bruge visitkort som klippekort, rabatkort eller entrékort i forbindelse med events etc.

Tøv derfor ikke med at klikke ind på produktsiden allerede i dag. Her vil du finde detaljerede beskrivelser indenfor de forskellige typer visitkort som tilbydes, og finde ud af præcist hvilken type visitkort, der repræsenterer dig og din organisation allerbedst.